Bell Schedules » A/B Rally Schedule

A/B Rally Schedule

A/B Rally Schedule
3rd Period A/B Rally
Description / Period Start Time End Time Length
A Period 7:35 AM 8:30 AM 55 min
1 Period 8:35 AM 9:18 AM 43 min
2 Period 9:24 AM 10:07 AM 43 min
3 / A Rally 10:13 AM 11:07 AM 54 min
3 / B Rally 11:07 AM 12:01 PM 54 min
Lunch 12:01 PM 12:31 PM 30 min
4th Period 12:37 PM 1:20 PM 43 min
5 Period 1:26 PM 2:09 PM 43 min
6 Period 2:15 PM 2:58 PM 43 min
B Period 3:04 PM 3:57 PM 53 min