Foothill High School

Bell Schedules » A/B Rally Schedule

A/B Rally Schedule

A/B Rally Schedule
3rd Period A/B Rally
Description / Period Start Time End Time Length
A Period 7:00 AM 7:55 AM 55 min
1 Period 8:01 AM 8:49 AM 48 min
2 Period 8:55 AM 9:43 AM 48 min
3 / A Rally 9:49 AM 10:42 AM 53 min
3 / B Rally 10:42 AM 11:35 AM 53 min
4 Period 11:41 AM 12:29 PM 48 min
Lunch 12:29 PM 12:59 PM 30 min
5 Period 1:05 PM 1:53 PM 48 min
6 Period 1:59 PM 2:47 PM 48 min
B Period 2:53 PM 3:48 PM 55 min